Dogajanje v društvu

Zadnja obvestila

Prihajajoče evropske volitve bodo potekale od 23. do 26. maja 2019. Evropske institucije in politiki bodo s pomočjo volilcev oblikovali evropsko prihodnost in skupaj sprejemali pomembne odločitve.

EUD, EUDY ter EFSLI so skupaj pripravili izjavo o dostopnosti in pravici do politične participacije gluhih volilcev v času Evropskih volitev 2019. Celotno besedilo v slovenskem jeziku si lahko preberete na naši Fb strani https://www.facebook.com/zztszj/

Lepe praznike želim

Jasna Bauman, direktorica

Eflag

__________________________________

Pogovorne urice so zaradi praznika (2.5.) in službene odsotnosti sekretarke in predsednika društva (9.5.) prestavljene na jutri, 25.4.2019 ob 18.00 uri zvečer.

Vabljeni!

DGN Celje

__________________________________

 

Spoštovani!

Pošiljamo vam vabilo za sodelovanje na Likovni koloniji gluhih in naglušnih Slovenije, ki bo potekala od 31. maja do 2. Junija 2019 v Krškem.

Vabimo vaše člane, da se nam pridružijo v Posavju!

Lep  pozdrav! 

Vlasta  Moškon, strokovna delavka DGN Posavja Krško

 

kolonija

__________________________________

Spoštovani!
 
Pišem vam iz turistične agencije Premiki, kjer se ukvarjamo z dostopnim in klasičnim turizmom. V naši agenciji je na voljo dostopna ponudba za osebe s posebnimi potrebami, ponujamo skupinske izlete, počitnice, potovanja, letalske vozovnice, prav tako pa lahko pri nas najdete ponudbo vseh ostalih turističnih agencij, saj delujemo kot posredniki. 
 
V dogovoru z g. Matjažem Juhartom smo za člane vašega društva in njihove družinske člane pripravili posebno ponudbo s kuponom, ki ga lahko koristijo pri prvem nakupu v naši turistični agenciji. 
 
Prosim, če lahko letak s ponudbo posredujete vašim članom.
 
Za vsa dodatna vprašanja ostajam na voljo.
 
Hvala in lep pozdrav!

-- 
Z lepimi pozdravi

David Ivanetič
Direktor
premiki
 
 
__________________________________
 
 
 
 

Spoznajte pobudo Gledališki tolmač, ki želi slovenska gledališča približati gluhim. Pobuda omogoča ogled stalnih predstav na odrih slovenskih gledališč, ki so bile doslej na voljo le slišečemu občinstvu, s pomočjo tolmačev, ki gledališka dela tolmačijo v slovenski znakovni jezik.

Pobuda si prizadeva, da bi gledališki tolmači postali stalen del slovenskih gledališč. Trenutno v gledališčih potekajo 4 predstave, ki so tolmačene v znakovni jezik, nove predstave pa se obetajo tudi v novi gledališki sezoni. Društvo gluhih in naglušnih Ljubljana si namreč ob podpori NLB prizadeva omogočiti celoleten dostop do tolmačenih predstav. Pobudo podpiramo in jo pozdravljamo tudi v našem društvu.

Več o pobudi Gledališki tolmač in seznam predstav na #PobudaGledališkiTolmač

PGT1

__________________________________

Sedež društva

 Lešničarjeva ulica 5, 3000 Celje

Tel.: (03) 49 30 202

Fax: (03) 54 42 666

Gsm: 031 567 241

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Uradne ure

Ponedeljek: 8.00 - 12.00

Sreda: 8.00 - 12.00

Četrtek: 10.00 - 18.00

 

Odgovorni v društvu

Predsednik: Aleš Peperko

Podpredsednik: Milan Zupanc

Sekretarka: Sibila Čater

Vodja sekcije za šport: Tomaž Klemen 

Vodja sekcije za kulturo: Sabina Radovanović 

JSN Dome template designed by JoomlaShine.com